Защита на личните данни


 

Ние, от Книжарница CLC, осъзнаваме отговорността, която носим за защитата на Вашите лични данни.
Поверителността на Вашите данни е от особена важност за нас, затова ние предприемаме всички необходими организационни и технически средства за опазването им. Ще се стремим и в бъдеще да продължим да обработваме Вашите данни както до сега – добросъвестно, законосъобразно и единствено за целите, за които сте ни предоставили тази информация.
По всяко време може да получите информация от нас какви данни съхраняваме, за какъв период от време, както и за какви цели. Може да се свържете с нас на имейл: [email protected] и на посочения телефон за информация.
Какви данни обработваме?

 1. Име, фамилия;
 2. Телефонен номер;
 3. Имейл;
 4. Адрес за доставка;
 5. Данни за фирмата, ако желаете фактура;

Защо са ни необходими да ги обработваме?

 1. Име, фамилия, телефон, адрес – необходими са ни, за да можем да доставим Вашата поръчка.
 2. Имейл – за получаване на информация, свързана с Вашата поръчка (получавате имейл за успешна поръчка, както и информация дали вече е изпратена към Вас). Понякога ползваме Вашия имейл, за да Ви пишем, ако сте объркали номера си и не успяваме да се свържем с Вас. Получавате имейли с информация за нови продукти и специални предложения, единствено ако сте дали съгласието си специално за това.
 3. Данни за фирмата – за да можем да Ви издадем фактура.

Обработваме ли други данни?
За да предоставим най-добра функционалност на сайта ни и да предложим най-лесния начин за Вас, приложенията (или допълнителните фунционалности на сайта ни) може да събират:

 1. IP адресът, от който раглеждате сайта ни;
 2. Информация за устройството Ви;
 3. Кои страници сте разгледали в нашия сайт, както и коя страница Ви е довела при нас;
 4. Колко време сте били на сайта ни;
 5. Информацията, която въвеждате в сайта ни.

Колко време съхраняваме Вашата информация?

 1. Регистрацията на профил се съхранява докато сами не решите, че вече този профил не Ви е необходим;
 2. Ако сте се абонирали за бюлетин ще получавате нашите имейли, освен ако не поискате да оттеглите съгласието си;
 3. При оттегляне на съгласието за получаване на бюлетин съхраняваме Вашите данни една година след това или по-малко, ако поискате да бъдат премахнати по-рано;
 4. Счетоводни документи, върху които може да бъдат Вашите лични данни, както и товарителници, ние ще съхраняваме в законовия им срок.

Как да разбера кои мои лични данни съхранявате?

 1. Имате право да получите информация какви Ваши лични данни съхраняваме, както и да ги променяте по всяко време, да изтривате неактуални такива, като и да оттегляте дадените съгласия по всяко време;
 2. Имате право да откажете да събираме Вашите лични данни, както и да поискате ние да ги заличим, коригираме или променим. Понякога това означава, че няма да можем да изпълним Вашата поръчка.
 3. Имате право да оттеглите съгласието си за получаване на бюлетин по всяко време, като кликнете върху бутона „Отпиши ме” в края на всеки един имейл, който получавате от нас.

 
Имате други въпроси?
 
За всякакви други въпроси, не се колебайте да се свържете с нас на [email protected] или на посочените телефони за информация.
 
Подробна информация може да намерите в нашата Политика за поверителност.

Абонирайте се за бюлетина ни за да получавате най-новите ни предложения директно на електронната си поща:

CLC е международна организация, която е посветена на това да разпространява библии, християнски книги и голямо разнообразие от християнски материали. С екип от над 670 човека, CLC работи в общо 43 държави като в над 20 има издателска дейност на различни езици, с над 120 книжарници и 18 дистрибуторски центъра. Прочетете повече за CLC

CLC България, © 1999-2023 г., част от CLC International.