Общи условия за доставка


 

 


Искаме да ви уведомим, че когато направите поръчка тя ще бъде обработена и изпратена в рамките на пет работни дни.

Когато правите поръчка към крайната сумата на поръчката Ви, автоматично, ще бъде добавена и такса за пощенски разходи според избраният от вас начин на доставка.

 

 

Доставка до офис на Спиди

Изпращането на поръчките става с наложен платеж. Пратката пристига на следващия ден (понякога този срок се удължава поради натовареност от страна на куриера) в офис на Спиди, на който сте написали, че искате да получите поръчката. При получаване ще трябва да заплатите обявената сума. Можете да проверите, кой офис е най-близо до вас на този линк: https://speedy.bg/bg/speedy-offices-automats
Ако не е отбелязан, адрес на офис на Спиди, пратката ще бъде доставането до най-близкия офис до адреса отбелязан в поръчката.
 
 
Стойност на поръчката Пощенски разходи
до 29,99 лв. 6,00 лв.

от 30,00 лв. до 69,99 лв.

7,00 лв.

от 70,00 лв. до 99,99 лв.

8,00 лв.

над 100,00 лв.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

Важно: поръчките се изпращат само в делнични дни.

 

Доставка до офис на Еконт

Изпращането на поръчките става с наложен платеж. Пратката пристига на следващия ден в офис на Еконт, на който сте написали, че искате да получите поръчката. При получаване ще трябва да заплатите обявената сума. Можете да проверите, кой офис е най-близо до вас на този линк: http://econt.com/offices/
Ако не е отбелязан, адрес на офис на Еконт, пратката ще бъде доставането до най-близкия офис до адреса отбелязан в поръчката.
 
Стойност на поръчката Пощенски разходи
до 29,99 лв. 6,00 лв.

от 30,00 лв. до 69,99 лв.

7,00 лв.

от 70,00 лв. до 99,99 лв.

8,00 лв.

над 100,00 лв.
 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!
 


Важно: поръчките се изпращат само в делнични дни.

Доставка до адрес

Изпращането на поръчките става с наложен платеж. Пратката пристига в срок 1-3 дни според населеното място и графика на куриерите (понякога този срок се удължава поради натовареност от страна на куриера). При получаване ще трябва да заплатите обявената сума плюс цената за доставката. Поръчките до адрес се изпращат за сметка на получателя и таксите НЕ СЕ КАЛКУЛИРАТ АВТОМАТИЧНО от системата ни. Ако имате предпочитание, кой куриер да изпълни доставката, моля, да се свържете с нас!

Таксите за доставка до адрес започват от 6,90 лв. и се определят от стойността на поръчката, теглото и адрес на получаване.

Важно: поръчките се изпращат само в делнични дни.

 

Click & Collect (Получаване в книжарницата ни)

Услугата „Click & Collect“ e безплатен вариант да получите вашата поръчка. След като добавите желаните от вас артикули в количката, трябва да натиснете бутона „Click & Collect“ и да следвате стъпките за изпращане на поръчката към нас. След преглед на поръчката ви от екипа ни (до 2 работни дни), ще се свържем с вас за да ви дадем информация кога поръчката ви ще бъде готова за получаване от книжарницата ни. Когато посетите книжарницата ни, вашата поръчка ще ви очаква и всичко, което ще е необходимо е да минете през каса и да заплатите в брой или с карта.

Важно: поръчките се обработват само в делнични дни.

 

Изпращане в чужбина

Необходимо е да се свържете с нас, ако желаете да Ви изпратим поръчка извън България.
+3592983 12 21 или [email protected]
 

Обработване на поръчки

Поръчките се обработват само в делнични дни!
Когато подготвяте поръчка е необходимо да попълните Вашата информация правилно и на кирилица - две имена, адрес (или офис на куриер), телефон за връзка и имейл адрес. Ако въведената информация е неясна, грешна или непълна, поръчката Ви може да бъде отменена.

Искаме да Ви информираме, че ако екипът ни се опита да се свърже с Вас (при необходимост), и не успее поради грешно въведена информация, поръчката ви ще бъде задържана 3 работни дни след които се счита като ОТМЕНЕНА.
 

--
За допълнителни въпроси, моля, не се колебайте, но се свържете с нас!

Абонирайте се за бюлетина ни за да получавате най-новите ни предложения директно на електронната си поща:

CLC е международна организация, която е посветена на това да разпространява библии, християнски книги и голямо разнообразие от християнски материали. С екип от над 670 човека, CLC работи в общо 43 държави като в над 20 има издателска дейност на различни езици, с над 120 книжарници и 18 дистрибуторски центъра. Прочетете повече за CLC

CLC България, © 1999-2023 г., част от CLC International.