Вашият профил

Общи условия за доставка


 

 


Искаме да ви уведомим, че когато направите поръчка тя ще бъде обработена и изпратена в рамките на пет работни дни.

Когато правите поръчка към крайната сумата на поръчката Ви, автоматично, ще бъде добавена и такса за пощенски разходи според избраният от вас начин на доставка.

 

 

Доставка до офис на Спиди

Изпращането на поръчките става с наложен платеж. Пратката пристига на следващия ден (понякога този срок се удължава поради натовареност от страна на куриера) в офис на Спиди, на който сте написали, че искате да получите поръчката. При получаване ще трябва да заплатите обявената сума. Можете да проверите, кой офис е най-близо до вас на този линк: https://speedy.bg/bg/speedy-offices-automats
Ако не е отбелязан, адрес на офис на Спиди, пратката ще бъде доставането до най-близкия офис до адреса отбелязан в поръчката.
 
 
Стойност на поръчката Пощенски разходи
до 29,99лв. 4,20лв.

от 30,00лв. до 69,99лв.

5,20лв.

от 70,00лв. до 99,99лв.

6,20лв.

над 100,00лв.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

Важно: поръчките се изпращат само в делнични дни.

 

Доставка до офис на Еконт

Изпращането на поръчките става с наложен платеж. Пратката пристига на следващия ден в офис на Еконт, на който сте написали, че искате да получите поръчката. При получаване ще трябва да заплатите обявената сума. Можете да проверите, кой офис е най-близо до вас на този линк: http://econt.com/offices/
Ако не е отбелязан, адрес на офис на Еконт, пратката ще бъде доставането до най-близкия офис до адреса отбелязан в поръчката.
 
Стойност на поръчката Пощенски разходи
до 29,99лв. 5,20лв.

от 30,00лв. до 69,99лв.

6,20лв.

от 70,00лв. до 99,99лв.

7,20лв.

над 100,00лв.
 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!
 


Важно: поръчките се изпращат само в делнични дни.

Изпращане в чужбина

Необходимо е да се свържете с нас, ако желаете да Ви изпратим поръчка извън България.
+3592983 12 21 или [email protected]
 

Обработване на поръчки

Поръчките се обработват само в делнични дни!
Когато подготвяте поръчка е необходимо да попълните Вашата информация правилно и на кирилица - две имена, адрес (или офис Еконт), телефон за връзка и имейл адрес. Ако въведената информация е неясна, грешна или непълна, поръчката Ви може да бъде отменена.

Искаме да Ви информираме, че ако екипът ни се опита да се свърже с Вас (при необходимост), и не успее поради грешно въведена информация, поръчката ви ще бъде задържана 3 работни дни след които се счита като ОТМЕНЕНА.
 

--
За допълнителни въпроси, моля, не се колебайте, но се свържете с нас!